H Maserati Grecale είναι ένα SUV από άλλο πλανήτη

Με πολλές αναφορές στον πλανήτη Άρη και ταιριαστό χρώμα, φιλοδοξεί να αλλάξει τον χάρτη στα μεσαία SUV

Η  Grecale είναι το μικρότερο SUV της ιταλικής φίρμας, και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο στοίχημα της πρόσφατης ιστορίας της. Στόχος των Ιταλών είναι να γίνουν το σημείο αναφοράς στα μεσαία πολυτελή SUV γερμανικής καταγωγής και για να το καταφέρει αυτό η Grecale δεν αρκεί να είναι γρήγορη, όμορφη και πολυτελής, αλλά να δίνει στους απαιτητικούς πελάτες της κατηγορίας τη δυνατότητα να φέρουν το όχημά τους στα μέτρα τους δίνοντας μεγάλες ελευθερίες στο customizing. 

Αυτό σημαίνει ότι όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα από τη Modena (ναι, είναι γείτονες με τη Ferrari), έτσι και η Grecale μπορεί να δεχτεί τη φροντίδα του προγράμματος Fuori Serie της Maserati που αναλαμβάνει ακόμα και τις πιο απαιτητικές μεταμορφώσεις. Το πρώτο δείγμα δουλειάς πάνω στο νέο μοντέλο μόλις παρουσιάστηκε και η Maserati υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης του δεν είναι από τον πλανήτη μας.

 

 

H έκδοση αυτή ακούει στο όνομα “Mission from Mars” και φυσικά δεν ανήκει σε κάποιο πράσινο ανθρωπάκι, αλλά αντλεί έμπνευση από τον Κόκκινο Πλανήτη. Ξεκινώντας από το χρώμα της, δεν υπάρχει στον επίσημο κατάλογο της εταιρείας και ονομάζεται Galactic Orange. Πρόκειται για ένα ειδικής υφής χρώμα με διαφόρων ειδών μεταλλικά στοιχεία που θυμίζει τη μεταλλική σκόνη που υπάρχει στην επιφάνεια του Άρη και στο μάτι κάνει το εφέ του λιωμένου μετάλλου. 

Εκτός από την απόκοσμη βαφή, η Grevale Mission from Mars έχει τις δικές ξεχωριστές ζάντες που θυμίζουν φτερωτή τουρμπίνας, ενώ η χαρακτηριστική τρίαινα στην κολώνα έχει το εφέ του glitching σε στυλ Matrix.  

 

 

Στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν είναι τόσο δραματικές με την οθόνη των 12,3 ιντσών να συνεχίζει να κλέβει την παράσταση στο κέντρο κονσόλας με μια ακόμα ακόμα υπό γωνία από κάτω να δίνει περισσότερη πληροφορία χωρίς να μονοπωλεί τον χώρο. Αυτό που είναι εντελώς νέας σύλληψης και εκτέλεσης είναι τα καθίσματα η επιφάνεια των οποίων έχει στοιχεία από τον σχεδιασμό των στολών των αστροναυτών με τα ηλεκτρικά κυκλώματα να διατρέχουν τις επιφάνειές τους. 

H δημιουργία αυτής της ταπετσαρίας η οποία ντύνει το σαλόνι της Grecale Mission from Mars ενώνει σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές με τις laser κολλήσεις και τις τη χρήση σιλικόνης να διαχέονται τα ξώραφα με contrasting κλωστές. Φυσικά το δέρμα και κυρίως η Alcantara δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια Maserati. Έχοντας το βλέμμα στο διάστημα δεν θα μπορούσε να λείπει μια πανοραμική οροφή η οποία παρέχει ανεμπόδιστη θέα ακόμα και μέχρι τον πλανήτη Άρη στου διαστημικό πλήρωμα της Grecale.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×