Ο Χρήστος Κάβουρας ήπιε τις μπίρες του και «άδειασε» το Athens Street Food Festival.

Υπάρχουν εκείνοι που τη βγάζουν με σαλάτες, προσέχουν τι θα φάνε και μετράνε ακόμα και τις θερμίδες τους. Και ύστερα υπάρχουν και εκείνοι που θα έκαναν τα πάντα για να απολαύσουν τη στιγμή, δεν θα λυγίσουν από την ποσότητα και θα χαρούν το γεύμα τους με το απαραίτητο συνοδευτικό. Με μια υπέροχη, απολαυστική και κυρίως δροσιστική μπίρα ΑΛΦΑ.

Ο Χρήστος Κάβουρας, λεπτός στο δέμας αλλά πραγματικά εύσωμος στην ψυχή ένιωσε μια λιγούρα το προηγούμενο Σάββατο και πήγε να «τσιμπήσει» στο Athens Street Food Festival.

Πρώτη στάση, ΑΛΦΑ

Μετά από λίγη ώρα περιπλάνησης και βόλτας στη ζεστή Αθήνα, ο φίλος μας κατάλαβε πως η ώρα για το μεσημεριανό του δεν μπορούσε να αργήσει. Από την ώρα που βγήκε από τη στάση του Μετρό στον Κεραμικό θα έλεγε κανείς πως μετρούσε τις στιγμές, τα βήματα μέχρι και τα δευτερόλεπτα, έως ότου αντικρίσει την είσοδο του φεστιβάλ.

Όταν λοιπόν αυτό συνέβη θα έλεγε κανείς πως ήταν σαν να έμπαινε σε ένα μίνι παράδεισο. Οι άπειρες επιλογές φαγητού γύρω του τον έκαναν να βλέπει αστεράκια, σε βαθμό που δεν ήξερε από πού να αρχίσει. Μπέργκερ; Σουβλάκια; Μεξικάνικο; Σάντσουιτς; Από όλα είχε ο μπαχτσές.

Επειδή όμως ο Χρήστος σέβεται τον εαυτό του και έχει κάνει διατριβή στην απόλαυση φαγητού, αφού μελέτησε και ζύγισε τις επιλογές του αποφάσισε πως πρώτα από όλα έπρεπε να εξασφαλίσει το δροσιστικό συνοδευτικό του.

Μια παγωμένη μπίρα ΑΛΦΑ Weiss.

Στόχος του ήταν να μην ενδώσει στις ορέξεις της κοιλιάς του (μια και καλοκαίρι έρχεται) ωστόσο οι πολλές επιλογές σε συνδυασμό την ΑΛΦΑ Weiss η οποία του είχε ανοίξει για τα καλά την όρεξη, ήταν σαφές πως η σκέψη του για λιτοδίαιτο γεύμα είχε πάει περίπατο. Και επειδή η ΑΛΦΑ Weiss τα αναδεικνύει όλα, πήρε κυριολεκτικά τα πάντα.

Το ζέσταμα ξεκινά με μικρά αλλά πεντανόστιμα τσιμιτσάνγκα από το CHE τα οποία γίνονται φύλλο και φτερό μόλις τα παραλαμβάνει. Πλέον τίποτα δεν τον σταματά, πρέπει να δοκιμάσει πολλά. Κάνει «επιδρομή» στα Po' Boys, Mama Roux και Hoocut και παίρνει τα πάντα.

Για μας που τον γνωρίζουμε δεν μας φαίνεται περίεργο αλλά για σας που δεν τον ξέρετε θα σας το πούμε ευθέως. Όλα τα παρακάτω ήταν για αυτόν και μόνο.

Μετά από λίγα λεπτά, το κορμί δεν δίνει ώθηση εύκολα, ο Χρήστος έχει δώσει μια γερή γροθιά στον μεταβολισμό του και αποφασίζει πως ίσως και να είναι καλή ώρα πλέον να αποχωρήσει. Μόνο που μέσα στο κοινό θα συναντήσει τον φίλο του Μιχάλη, ο οποίος θα τον παρακαλέσει να του κάνει παρέα στο Aria Fine Catering προκειμένου να πάρει ένα λαχταριστό σάντουιτς με γεμιστό λουκάνικο. Μπορεί να αρνηθεί; Προφανώς και όχι.

Θα κάνει μια βόλτα μέχρι το περίπτερο της ΑΛΦΑ, το απόλυτο «ούρμπαν γκάρντεν» θα πάρει δύο ΑΛΦΑ lager αυτή τη φορά και θα επιστρέψει προκειμένου να απολαύσει το τελευταίο του γεύμα.

Με το στομάχι πλέον να είναι έτοιμο να ξεχειλίσει, η ώρα της αποχώρησης έχει φτάσει. Μια υπέροχη περιπλάνηση σε ένα απίστευτα γευστικό φεστιβάλ έχει λάβει τέλος. Τουλάχιστον για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι γεύσεις στο φεστιβάλ; Άπειρες. Η μπίρα όμως μόνο μία. ΑΛΦΑ.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×