Το «μαγείρεμα» στο Breaking Bad συνεχίζεται με την Dos Hombres

Walter White και Aaron Paul μας παρουσιάζουν την τεκίλα τους.

Είναι κάπως κωμικό πως όταν τα ξένα media εντόπισαν τον Bryan Cranston και τον Aaron Paul του Breaking Bad στο Μεξικό, πίστεψαν πως οι δύο ηθοποιοί βρισκόντουσαν στη χώρα για κάποιο μυστικό γύρισμα για την ταινία που τόσα ακούγονται. Η αλήθεια ωστόσο, είναι πως το δίδυμο του Breaking Bad βρισκόταν στη χώρα για να εποπτεύσει την επένδυση που ξεκίνησε παρέα: την δική τους τεκίλα.

 

 

Το δίδυμο ταξίδεψε στην Oaxaca ψάχνοντας για πολλές και διάφορες ποιότητες Espadin αγαύης, για να καταλήξουν στη σοδειά ενός μικρού χωριού με φυτά που επιλέχθηκαν και μαζεύτηκαν με τα χέρια, για να φέρουν την «μαγειρεμένη» έκδοση της mezcal που ο κόσμος ξέρει και αγαπάει. Όχι μόνο με πάγο αλλά και για τα κοκτέιλ του. To ποτό είναι ήδη διαθέσιμο αφού παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια και την ανακοίνωση την είχε κάνει νωρίτερα ο ίδιος ο Cranston από τον Instagram λογαριασμό του, αναφέροντας μάλιστα και το ιδιαίτερο δέσιμό του με τον πλέον φίλο του, Aaron Paul.  

Η Dos Hombres, όπως ονομάζεται, θα είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες χώρες μέσα στους προσεχείς μήνες. Και φαίνεται πως για ακόμη μία φορά, ο Walter White έχει κάνει ένα εξαιρετικό «μαγείρεμα»…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×