FOOD & DRINK | 19/08/2020
Ζυμαρικά με κεφτεδάκια γαλοπούλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι το μακαρόνι μπορεί να τιμηθεί μόνο με κιμά, τα κεφτεδάκια γαλοπούλας του Άκη θα σου αλλάξουν την γνώμη 100%.
Δώσε βάση τι θα χρειαστείς:
Για τα κεφτεδάκια
- 4 φέτες ψωμί για τοστ
- 700 γρ. κιμά γαλοπούλας
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. πάπρικα
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κύβο κότας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα και τα ζυμαρικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 150 ml κρασί κόκκινο
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κύβο κότας
- 1 πρέζα μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 3 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
- ρόκα, για το σερβίρισμα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στη σελίδα του Άκη.