Πώς θα της σερβίρεις το κρασί σαν gentleman και χωρίς κανένα λάθος

Ο σωστός τρόπος σερβιρίσματος του κρασιού είναι ένα ανδρικό προσόν.

Ασφαλώς είναι εξαιρετικά απλό να σερβίρουμε ένα κρασί, αλλά υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν καλύτερα κάποιες ιδιότητες του κρασιού.

Το να την καλέσεις στο σπίτι για δείπνο επιβάλλει μαζί κι ένα καλό κρασί. Δεν φτάνει όμως μόνο το να το αγοράσεις ή να το ανοίξεις. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από το σερβίρισμα του.

Για να δεις τι ποτήρια θα χρειαστείς και πως θα τα γεμίσεις, ρίξε μια ματιά εδώ:

 

 

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς πόσο θα κρατήσει το κρασί που ανοίχτηκε, αλλά όσο καλύτερης ποιότητας είναι ένα κρασί, τόσο περισσότερο θα διατηρηθεί. Αυτό ας πούμε δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Και όχι μόνο αυτό...

 

 

 

Υπάρχει ένας γενικός κανόνας, που συνήθως έχει καλή εφαρμογή: Τα λευκά κρασιά σερβίρονται πριν από τα κόκκινα, και τα νεαρά πριν από τα παλαιωμένα. Εν τούτοις, είναι προτιμότερο να ακολουθούμε τους κανόνες ταιριάσματος φαγητού με κρασί, που τις περισσότερες φορές συμπίπτουν και με αυτό τον κανόνα.

 

 

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις καλή εντύπωση στο κορίτσι σου τότε πρέπει να γνωρίζεις μερικά βασικά πράγματα για το πώς σερβίρουμε σωστά τον οίνο μας. Φυσικά πρώτα από όλα πρέπει να προμηθευτείς ένα καλό και ποιοτικό μπουκάλι και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς.

Συγκεντρώσαμε εδώ μερικές συμβουλές για το πώς να το κάνεις σωστά:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×