O Uncle Lemmy θα ήταν περήφανος για αυτό το Motörhead bourbon

To Ace of Spades bourbon θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγαλύτερη συγκέντρωση μοτοσικλετιστών στον πλανήτη για να τιμηθεί όπως πρέπει η μνήμη του Lemmy Kilmister 

Οι Motörhead και η Brew Pipeline συνεργάστηκαν για να φτιάξουν το μοναδικό bourbon που μπορεί να χρειαστείς σε μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Για να έχει την υποδοχή που του αξίζει αποφάσισαν να το παρουσιασουν κατα τη διάρκεια του Sturgis Rally αναφέροντας πως είναι ένα υψηλής τάσης rye whiskey. 

 

 

Μην σας ξεγελά και νομίζετε ότι είναι μια ακόμα πληρωμένη συνεργασία δανεισμού ενός ιστορικού λογότυπου. Ο ντράμερ Mikkey Dee και ο κιθαρίστας Phil Campbell τους συγκροτήματος, είχαν ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια των δοκιμών των αποσταγμάτων και ήταν αυτοί που έδωσαν το τελικό ok για την εμφιάλωσή του. 

 

 

Το προφίλ του Ace of Spades bourbon αναφέρεται ως πικάντικο και γλυκό. Η σίκαλη και το πιπέρι κυριαρχεί στο σώμα του ενώ αφήνει τη γλυκιά κάψα της κανέλας στο τελείωμα. Αρώματα ξύλου, καπνού, καραμέλας και σοκολάτας μπορούν επίσης να ανιχνευθούν κατά την απόλαυσή του. 

 

 

Για τους υπεύθυνους της Brew Pipeline η επίτευξη του προφίλ αυτού του ιδιαίτερου bourbon ήταν πιο δύσκολη από ότι συνήθως. Δεν ήταν αρκετό να φτιάξουν ένα καλό ουίσκι, αλλά πίνοντάς το να θυμίζει κάτι από τους Motörhead. Σίγουρα είναι ιδανικό σε σφηνάκι για να το πιεις μαζί με μια παγωμένη μπύρα καθώς το Ace of Spades θα παίζει, φυσικά δυνατά, από πίσω, ακριβώς σαν τον Lemmy.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×