4 ιρλανδικές μπύρες για να ξεδιψάσεις στο St. Patrick's Day

Αν δεν ξέρουν οι Ιρλανδοί, τότε ποιος;

Αν ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για το St. Patrick's Day, οφείλουμε να σου υπενθυμίσουμε το παρακάτω. Ακόμη και αν γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, είναι μία καθαρά Ιρλανδική γιορτή. Επιβάλλεται λοιπόν να διαλέξεις ιρλανδικές μπύρες για να γιορτάσεις όσο πιο αυθεντικά γίνεται. Και κακά τα ψέματα, το Σμαραγδένιο Νησί τα καταφέρνει μία χαρά στη ζυθοποιεία.

Σου έχουμε, λοιπόν, 4 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ μπύρες, για να αναζητήσεις στις Irish Pubs. Δώσε πόνο!

 

1. O’Hara’s Irish Wheat

Από τα εναλλακτικά καμάρια της σειράς. Η συνταγή της περιλαμβάνει από μπανάνα μέχρι αχλάδι, αφήνοντας μία φρουτώδη γεύση στον ουρανίσκο. Όλα αυτά με την καλύτερη ποιότητα και το πιο σωστό πάντρεμα με λυκίσκο, που κάνει την O’ Hara’s μία από τις πιο διασημότερες ιρλανδέζικες μπύρες. «Κατεβαίνει» εύκολα και συνιστάται κυρίως για όσους αγαπούν τόσο τη μπύρα όσο και τα ciders.

 

2. Kilkenny Irish Cream

Άλλη μία μεγάλη μπύρα και μάλιστα από τους δημιουργούς της Guinness. Η Kilkenny σερβίρεται σχεδόν σε όλες τις αυθεντικές irish pubs, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη γεύση της και ιδιαίτερα για το καρβουδισμένο κριθάρι που κάνει την διαφορά. Κρεμώδης όσο πρέπει και με το κατάλληλο πάντρεμα νερού, είναι από τις τοπ βαρελίσιες που κάνουν την διαφορά. Τίμησέ τη.  

 

3. Smithwick Irish Ale

Το ζυθοποιείο του Smithwick χρονολογείται από το 1710 και αποτελεί την κόκκινη κυριαρχία της Ιρλανδίας. Γιατί πώς να το κάνουμε, κάποιοι αγαπούν περισσότερο το Irish Red Ale και βρίσκουν παρηγοριά στο βαρέλι της Smithwick. Παρότι η μπύρα κάνει θραύση κυρίως σε Καναδά και Νέα Ζηλανδία, οι ψαγμένες Irish pubs θα έχουν βαρέλι για να γεμίσει το ποτήρι σου. Αρχοντική επιλογή μέχρι την τελευταία γουλιά.

 

4. Guinness Irish Stout

Ξέρεις πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για την μαύρη σούπερ σταρ; Τόσο μεγάλη που η παραγωγή της παγκοσμίως ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια βαρέλια. Και το λες και λογικό γιατί ποτέ δεν φύγαμε από την pub πίνοντας ΜΟΝΟ ένα pint από δαύτη. Η Guinness είναι μία ολόκληρη ξεχωριστή ιστορία για την Ιρλανδία αλλά και για τις βραδιές μας. Όπου κάθε της ποτήρι είναι μία στιγμή ξενοιασιάς και ανάπαυλας, γνωρίζοντας ότι μοιράζεσαι τις χαρές και τις λύπες με την καλύτερη Irish Stout εκεί έξω. Τι δηλαδή, θα πίνεις κάτι άλλο στο φετινό St. Patrick’s Day;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×