Rum & Whiskey sour κι όλα είναι ζάχαρη

Εσύ βάζεις ασπράδι στο cocktail σου;

Rum & Whiskey sour κι όλα είναι ζάχαρη

Ξέρεις το rum sour. Ξέρεις το whiskey sour. Αλλά ήρθε ώρα να πάμε ένα βήμα πιο πέρα: και ρούμι και ουίσκι (γιατί μπορούμε, δηλαδή ο Αχιλλέας Μπέλλος μπορεί). Κάπως έτσι, εγένετο το Rum & Whiskey sour,  το οποίο φτάνει στο ποτήρι σου μαζί με διάφορα άλλα καλούδια που θα το κάνουν πιο γλυκό και δροσερό, εκ των οποίων το πιο εντυπωσιακό είναι το ασπράδι αβγού.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Τσέκαρε τον Αχιλλέα Μπέλλο από το «The Albion» να ετοιμάζει για την κάμερα του Ratpack ένα απολαυστικό rum & whiskey sour.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×