Το Exekiller καταφθάνει και έχει άρωμα από Blade Runner

Ίσως το νέο παιχνίδι να καταφέρει ότι δεν κατάφερε το Cyberpunk 2077.

Αρχικά μόνο και να σκεφτεί κανείς ότι η Paradark Studio που αναπτύσσει το παιχνίδι είναι πολωνική εταιρεία, εύκολα καταλήγεις στο συμπέρασμα πως η Πολωνία έχει βάλει στόχο να φτιάξει ένα αξιοπρεπές post-apocalyptic. Και αυτό θέλουμε και εμείς δηλαδή.

 

 

Το Exekiller λοιπόν έχει σίγουρα στοιχεία που σου θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε Blade Runner και φουτουριστική Άγρια Δύση. Βρίσκεσαι στον πλανήτη μας μετά από έναν μεγάλο κύμα καταστροφών που αφάνισε τα 3/4 του πλανήτη και καλείσαι να ταξιδέψεις σε περιοχές απομονωμένες, μιας και είναι ελάχιστα τα σημεία που έχουν παραμείνει ως πόλεις και μπορείς να κατοικήσεις. Ο πρωταγωνιστής σου είναι ένας τύπος συστήνεται ως Exekiller και επαγγέλλεται κυνηγός επικηρυγμένων. Συλλέγει κάτι microchips που είναι γνωστά ως S.O.U.L.S. και τα οποία χρειάζονται οι εναπομείναντες εταιρείες για να κάνουν κουμάντο στον κόσμο. Το λες και τέρμα post-apocalyptic ως υπόθεση.

Επειδή ωστόσο το παιχνίδι δεν θα είναι μόνο βρες και σκότωσε, περιμένουμε σύντομα να μάθουμε παραπάνω πράγματα για το σενάριο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam για PC και από το πρώτο trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×