To Base Grill δεν φτιάχτηκε για vegans

Μπριζολάρες και τα μυαλά στα κάρβουνα.

Εμείς εδώ στο Ratpack είμαστε παιδιά της μπριζόλας. Θα πάμε να φάμε παντού, αλλά αν μας ρωτήσει κανείς ποια είναι η μεγάλη μας αγάπη, κανείς δεν πρόκειται να προδώσει την παραδοσιακή νοστιμιά της μπριζόλας στα κάρβουνα. Το ψήσιμο όμως θέλει τέχνη. Και την τέχνη αυτή, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα στο κρέας, φέρνει κοντά μας το Base Grill. Το καλύτερο steakhouse της Αθήνας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χαρακτηρίζουν το Base Grill, είναι η ταυτότητά του. Δεν είναι ένα μαγαζί που προσπαθεί να προσποιηθεί την θέση του στο γαστριμαργικό χάρτη των Αθηνών. Είναι αυτό που είναι. Με μάστορες ψήστες, εκπαιδευμένους και ενημερωμένους σερβιτόρους (σ.σ.: το τελευταίο δεν το βρίσκεις συχνά) και μία σειρά από κρεατοπροτάσεις που θα αλλάξουν όλα όσα πίστευες ότι γνώριζες για το κρέας.

Μιλάμε για t-bones και porterhouse, brazil steak και παϊδάκια, μπιφτέκια και κόντρα φιλέτα και λουκάνικα από μαύρο χοίρο. Ειδικότερα, όσον αφορά την μπριζόλα, οι ψήστες δείχνουν ότι είναι διατεθειμένοι να σε μυήσουν στο κρέας όπως ακριβώς έπρεπε να το γνωρίσεις εδώ και χρόνια.

 

Δηλαδή από ποιο κομμάτι του ζώου προέρχεται η επιλογή σου, πως το medium rare είναι πάντα η μόνη επιλογή που συνιστάται για μία ζουμερή και γευστική μπριζόλα, ενώ το κόψιμο σε φέτες από τους ίδιους τους σερβιτόρους σου προσφέρει μία ατμόσφαιρα που θα έβρισκες στα παραδοσιακά steak houses της Νέας Υόρκης.

Αγαπάμε το Base Grill γιατί και εκείνο με την σειρά του αγαπάει το κρέας. Και ξέρει τον μοναδικό τρόπο για να μας το σερβίρει όπως ακριβώς μας αξίζει: με τον μοναδικό γευστικό του τρόπο.

Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 54
Περιστέρι
Τηλ.: 210 5757455 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×