Πώς να είσαι παραγωγικός παρά τις καταστροφές γύρω σου

Ο κόσμος μας βρίσκεται υπό κατάρρευση, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά.

Καθημερινά βομβαρδίζεσαι από κακές ειδήσεις. Χτυπά το ξυπνητήρι σου και στο πρώτο scroll της ημέρας η καρδιά σου σφίγγεται. Κάθε φορά που ακούς τον ήχο της ειδοποίησης, σκέφτεσαι μήπως μία ακόμη καταστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη σε κάποια γωνιά του κόσμου. Ενός κόσμου που βρίσκεται υπό κατάρρευση και που αποτελείς μέρος του. Οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που το μυαλό σου είναι σε σύγχυση. Το αποτέλεσμα της δουλειάς σου, όμως, δεν πρέπει να είναι. Για την ακρίβεια, πρέπει να είναι το ακριβώς αντίθετο: άρτιο.

Πώς να μείνεις ξύπνιος στη δουλειά παρά την κούραση σου

Για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μερικά μικρά βήματα. Όταν αυτά ενωθούν, θα δημιουργήσουν την διαδρομή προς την παραγωγικότητά σου που οφείλεις να κρατήσεις σε υψηλό επίπεδο. Η δουλειά σου, καλώς ή κακώς, διαχωρίζεται από την σκληρή πραγματικότητα του έξω κόσμου αφού εντός του γραφείου ή οπουδήποτε αλλού εργάζεσαι, επικρατεί μια άλλη, εντελώς διαφορετική.

Τα αναγκαία και συχνά διαλείμματα

Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο, όμως το να κάνεις πολλά και συχνά διαλείμματα αυξάνει την παραγωγικότητά σου. Όσο πιο πολύ πιέζεσαι, τόσο πιο δύσκολη θα γίνει η μέρα σου. Σήκω από την καρέκλα σου, περπάτα και εκτίμησε τον χώρο που εργάζεσαι.

Διάβασε περισσότερα στις φωτογραφίες:

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×