5 χαρακτηριστικά που θα γοητεύσουν κάθε γυναίκα

Καλή η εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν αρκεί για την επιτυχία.

Βρες έναν άνδρα που να μην επιθυμεί να είναι κούκλος, να σου δείξω έναν ψεύτη. Η εξωτερική εμφάνιση είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» για κάθε άνθρωπο. Προσφέρει αυτοπεποίθηση και ανοίγει πόρτες. Ωστόσο πιστεύεις ότι αρκεί να είσαι όμορφος αν θέλεις να γοητεύσεις μία γυναίκα; Η απάντηση είναι αρνητική.

Διότι υπάρχουν ακόμη πέντε χαρακτηριστικά που αν τα διαθέτεις, κάθε γυναίκα θα ρίξει το βλέμμα της πάνω σου.

Χιούμορ

Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά είναι πέρα για πάρε αληθινό. Η καλή αίσθηση του χιούμορ δείχνει ευφυΐα και οι γυναίκες γνωρίζουν πως θα περάσουν καλύτερα με έναν άνδρα που έχει χιούμορ.

 

 

Αυτοπεποίθηση

Κάνει θαύματα. Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι σημάδι αρρενωπότητας και κυριαρχίας. Κάθε γυναίκα θέλει έναν άνδρα που να έχει πιστεύει τον εαυτό του, ενώ η έλλειψη αυτοπεποίθησης κάνει μπαμ από μακριά.

Εμφάνιση

Όχι δεν εννοούμε να είσαι κούκλος αλλά το να προσέχεις την εμφάνισή σου, είναι σημαντικό. Το να πλένεσαι καθημερινά, να φοράς ωραία ρούχα, δείχνει πως σέβεται τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, πως περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι.

Η επιστήμη σου εξηγεί πως νιώθεις όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό

Μην είσαι βαρετός

Το να μην είσαι συνηθισμένος και βαρετός αλλά το να κυνηγάς νέες εμπειρίες και να είσαι περιπετειώδης, δίνει πόντους. Οι γυναίκες είναι πλάσματα που αγαπούν την περιπέτεια και δεν μπορούν να βαριούνται.

 

 

Ευγένεια

Ναι οφείλεις να είσαι ευγενικός. Όχι μόνο με την κοπέλα σου αλλά και με τους γύρω σου. Είναι σημάδι σωστών τρόπων συμπεριφοράς και κάθε γυναίκα θα το εκτιμήσει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×