HONOR Band 5: Το απόλυτο fitness wearable ήρθε!

Το νέο fitness band HONOR Band 5 είναι διαθέσιμο εδώ και κάποιες ημέρες στην ελληνική αγορά και το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσαμε να μην τρέξουμε να το προμηθευτούμε για να το δοκιμάσουμε και να δούμε τις δυνατότητές του στο 100%.

Ποια ήταν τα αποτελέσματα αυτού του crash test για το HONOR BAND 5; Σίγουρα μας εντυπωσίασε και μας εξέπληξε με τις δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή του.

Καλό είναι όμως, να τα δούμε όλα λίγο πιο αναλυτικά για να κατανοήσεις και εσύ πώς και γιατί αυτό το band μας «κέρδισε» -και μάλιστα, σε πολλά σημεία.

Θέμα design

Αν σε ό,τι αφορά στα wearables υπολογίζεις σημαντικά το design, τότε σου έχουμε καλά νέα. Διότι το HONOR Band 5 σου δίνει τρεις βασικές χρωματικές επιλογές για το λουράκι του! Είτε διαλέξεις, λοιπόν, το μπλε, είτε επιλέξεις το μαύρο ή το ροζ, το σίγουρο είναι πως θα ταιριάξει εύκολα με κάθε σου outfit, όποιο και αν είναι το style σου και σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι.

Είναι επίσης σημαντικό να μοιραστούμε μαζί σου ότι το ελάχιστο βάρος του band -είναι μόλις 25 γραμμάρια- δεν πρέπει να σε ξεγελά. Διότι η κατασκευή του είναι εξαιρετικά ανθεκτική αλλά και προσεκτικά σχεδιασμένη, με την κυρτή οθόνη του να μην ενοχλεί στο χέρι, ακόμα και σε συνθήκες έντονης άσκησης.

Αν δεν εντυπωσιάστηκες ακόμη, να τονίσουμε πως η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED και διαθέτει ειδικό γυαλί για να μην υπάρχουν γρατζουνιές και πέντε (ναι, πέντε) διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας για εύκολη προσαρμογή σε όλες τις συνθήκες.

 

Από fitness τι γίνεται;

Δύο ακόμη χαρακτηριστικά του που μας εντυπωσίασαν αφορούν στο κομμάτι του fitness. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για ένα wearable που είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα κάτω από το νερό και το δεύτερο πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κυμαίνεται στις 14 ημέρες περίπου. Στη δική μας περίπτωση και μιας και το φετινό καλοκαίρι κράτησε… περισσότερο από άλλες χρονιές, το HONOR BAND 5, ήταν ιδανική παρέα σε όλες μας τις επισκέψεις στις παραλίες τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη.

Ουσιαστικά, το Band 5 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι και μερικά ακόμα. Για παράδειγμα, είναι ένα από τα λίγα fitness bands που σου δίνουν τη δυνατότητα να μετρήσεις τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, τους παλμούς σου, αλλά και τη διάρκεια του ύπνου σου και την ποιότητά του.

Οι παραπάνω όμως, δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι που κάνουν το Band 5 τον τέλειο παρτενέρ για την άθλησή σου. Αρκεί να αναφέρουμε ότι αναγνωρίζει το είδος άσκησης που κάνεις όπως τρέξιμο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, κωπηλασία, ελλειπτικό, αλλά και τέσσερα είδη κολύμβησης -ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα. Για την ακρίβεια, καταγράφει αυτόματα την ταχύτητα σου, την απόσταση που διανύεις και τις θερμίδες που «καις» και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, σου δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για την δραστηριότητα, όσο και για την υγεία σου.

 

Τhe bottom line

Η τελική μας άποψη; Να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Με την τιμή του να κυμαίνεται στα 49,90 ευρώ, το HONOR BAND 5, είναι η ιδανική επιλογή για fitness, lifestyle αλλά και design fans.

Από εμάς, είναι ναι!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×