Καραφλέ φίλε, βγάλε το καπέλο και μπες στο Bald Dating

Γιατί να ανεβάζεις κομμένες φωτογραφίες στο Tinder όταν υπάρχει ειδικό dating app για σένα;

Ζούμε στην εποχή του σπασίματος των taboo. Ό,τιδήποτε τραυματίζει την αυτοπεποίθηση του σύγχρονου άντρα πλεον αντιμετωπίζεται με κάτι παραπάνω από την παραίνεση «γίνε άντρας ρε». Κάποιοι θα πουν ότι έτσι δημιουργούνται στρατιές αντρών snowflakes που δεν μαθαίνουν να σκληραγωγούνται αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις. Κακά τα ψέματα, ό,τι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη δεν μας κάνει απαραίτητα φλώρους και στην τελική πόσο αντρικό είναι όλο αυτό το μελό;

Η τεχνολογία είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτή την επιχείρηση διάσωσης της χαμένης αυτοπεποίθησης και σήμερα δίνει τη δυνατότητα σε εσένα, που έχεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου ή μάλλον έχεις πρόβλημα με την απουσία αυτών. Πόσοι άντρες δεν πήγαν για πρώτο ραντεβού κρύβοντας εκείνο το «μπιφτέκι» με καπέλο στις 10 το βράδυ; Πόσοι στέκονται μπροστά στον καθρέφτη χτιζόντας «γέφυρες» που κρύβουν τους αποψιλωμένους κροτάφους μόνο και μόνο για να μοιαζουν κάτι μεταξύ οδηγού ΚΤΕΛ και Emo; Με το Bald Dating μπαίνει τέλος σε όλα αυτά. Τέλος τα τρικ και οι μη ενδεικτικές φωτό στα συμβατικά dating apps, τέλος τα μισόλογα και οι δυσάρεστες εκπλήξεις στην πρώτη γνωριμία.

 

 

Κάνοντας sign up σε αυτό το πρωτοποριακό dating app, το όποιο είναι αυτό που λέει ο τίτλος του, ξέρεις ότι εκεί μέσα θα βρεις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Θα γνωρίσεις, θα μιλήσεις και που ξέρεις; Μπορεί να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου. Εκεί έξω υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα με τη φαλάκρα ή και γουστάρουν ακόμα. Επειδή όμως δεν έχουν κάποιο σημάδι στο κούτελο για να ξέρεις πως θα τις ξεχωρίσεις, το Bald Dating σου λύνει τα χέρια. Το να ξεκινάει μια γνωριμία με απόλυτη ειλικρίνεια εμφάνισης, χωρίς αμηχανία για σένα και μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι κάτι παραπάνω από ήμισυ του παντός.

 

 

Από την άλλη υπάρχει και η κριτική σε αυτά τα τόσο στοχοπροσηλωμένα dating apps (υπάρχει απίστευτη κατηγοριοποίηση πλέον). Πολλοί φοβούνται ότι με τόσες πολλες διαφορετικές κατηγορίες το ενδιαφέρον μπορεί να μονοπωληθεί από φετιχιστές και όχι από ανθρώπους που θέλουν ειλικρινά να σπάσουν τα taboo. Η μοίρα κάθε χρήσιμου εργαλείου είναι να χρησιμοποιείται όχι μόνο για ευγενείς, αλλά και για δόλιους σκοπούς. Το μόνο που έχεις κάνεις εσύ που ακόμα παίζεις με κομμένες φωτογραφίες και καπέλα να δώσεις μια ευκαιρία στο Bald Dating, έτσι κι αλλιώς τι έχεις να χάσεις;

Μην ξεχνάς άλλωστε μερικοί από τους πιο γοητευτικούς και «σκληρούς» άντρες στον κόσμο δεν έχουν καθόλου μαλλιά. Δες τους στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×