Μωρό θα έρθεις με μετρό ή να περάσω με το υποβρύχιο;

Ζούμε στην εποχή των υποβρυχίων ιδιωτικής χρήσης.

Ortega Submersibles είναι το όνομα της και αναμένεται να εξελιχθεί σε ό,τι και η Apple για τα smartphones. Η εν λόγω εταιρεία ωστόσο υπόσχεται μόνο υποθαλάσσιες αναψυχές, καθότι ειδικεύεται στα υποβρύχια και μάλιστα για ιδιωτική χρήση.

Μέχρι στιγμής έχει λανσάρει δύο σειρές υποβρυχίων που ακούνε στα ονόματα Mk1.B και Mk1.C. Το δεύτερο, είναι το νέο «κατόρθωμα» της εταιρείας που μετά από ένα χρόνο δοκιμών στην Αδριατική , μπορεί πλέον να γίνει δικό μας. Ή τέλος πάντων όσων έχουν γερό πορτοφόλι και θέλουν να βγάλουν τον κάπτεν Νέμο από μέσα τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα υποβρύχια της εταιρείας φτάνουν τα 95 μέτρα κάτω από το νερό και περιλαμβάνουν μοντέρνο σύστημα εξαερισμού, σόναρ και λειτουργία HUD έτσι ώστε να μην χάνεις τον δρόμο σου. Δεν έχουμε μάθει ακόμη αν παίζει «λάδωμα» σε δίπλωμα για υποβρύχιο, αλλά θα σας ενημερώσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Το Mk1.Β είναι διθέσιο και συνιστάται μόνο για ζευγαράκια, σε αντίθεση με το Μk1.C που υποστηρίζει τρεις θέσεις για τους παράτολμους κολλητούς που γουστάρουν τη ζωή κάτω από την θάλασσα. Η εταιρεία ωστόσο σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ατομικά υποβρύχια μέσα στην επόμενη 20ετία για γενική χρήση και πολύ φοβόμαστε πως τα ατυχήματα στο νερό θα είναι περισσότερα απ’ ότι στους δρόμους. Το μόνο σίγουρο είναι πως, στην αρχή τουλάχιστον, δεν θα έχει την μποτίλια της Κηφισίας.

Σε κάθε περίπτωση, αν δουλεύεις στον Πειραιά, η διαδρομή θα είναι πιο διασκεδαστική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×