Το ρολόι που θα σε φέρει ένα τσικ πιο κοντά στον 007

Κάνει τα πάντα και το καλύτερο; ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Λοιπόν, τον νου σου ψηλέ, διάβασε προσεκτικά τη ρολογάρα που θα σου παρουσιάσουμε γιατί τέτοιες ευκαιριάρες δεν χάνονται. Κι αν θες όντως να μοιάσεις στον 007, ξεκίνα έστω από τα βασικά: Μάζεψε λεφτά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και αγόρασε το Twin Smart Strap που είναι καθ' οδόν για τα ρολογάδικα. Με το νέο της δημιούργημα, η κατασκευαστική εταιρεία Montblanc, παίρνει το χέρι σου, σού φοράει το υπερσύγχρονο αυτό ρολόι και το φέρνει λίγο πιο κοντά στο θαυματουργό χέρι της τεχνολογίας, ώστε μαζί να κάνετε παπάδες. 

Τι εννοείς παπάδες; Να λάβεις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σου, να παρακολουθήσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες, να υποκαταστήσει τις κάρτες σου για τις ηλεκτρονικές σου αγορές (ψηφιοποιώντας μέχρι και 5 κάρτες), να προστατεύσεις τα δεδομένα σου με έναν αισθητήρα ασφαλείας, να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με το έξυπνο ημερολόγιο και να ανατρέξεις σε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το section «Αναμνήσεις».

Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, καλύπτεται από ένα ειδικό καμπυλωτό γυαλί, εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στους κραδασμούς, έχει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ο ιμάντας του είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος καρπού, ενώ όλες οι λειτουργίες του είναι ιδιαιτέρως εύχρηστες. 

Διατίθεται σε δύο μεγέθη και τέσσερα χρώματα και όταν βγει το κόστος του θα ανέρχεται sta 385 ευρώ.

Προετοιμάσου οικονομικά να το αγοράσεις, όσο σε προετοιμάζουμε ψυχολογικά με αυτές τις φωτογραφίες:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×