Αν έρθει η Αποκάλυψη, βγάλε εισιτήριο για Las Vegas

Πώς ένα bunker house μετατράπηκε σε κρησφύγετο πολυτελείας, αξίας 18 εκατομμυρίων.

Στο Las Vegas Strip, στην περιοχή που βρίσκεται στο νότιο άκρο του παράδεισου του τζόγου βρίσκεται ένα παλιό αρχοντικό, το οποίο όμως εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει κάτι το περίεργο. Όμως αν το πλησιάσει κανείς και μπει στον περιβάλλοντα χώρο του, τότε θα παρατηρήσει ορισμένα όχι και τόσο φυσιολογικά στοιχεία.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα καταλύματα στην περιοχή του Las Vegas. Κοστίζει μόλις 18 εκατ. δολάρια και για κάποιον που τα διαθέτει, μπορεί να κάνει δικό του, ένα κρησφύγετο (ή bunker house όπως τα αναφέρουν οι Αμερικανοί) του 1970, από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου δηλαδή.

 

 

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, πισίνα αλλά και μια έκταση 4 τρυπών για τους λάτρεις του γκολφ, με τη γενικότερη δομή του, να θεωρείται αδιαπέραστη, παρά την ξεπερασμένη κατά γενική ομολογία διακόσμησή του.

 

 

Όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο, είναι το ιδανικό μέρος και για μια Zombie Apocalypse. Ο ένοικος του σπιτιού, θα έχει την ευκαιρία φυσικά να προβεί και στις απαραίτητες αλλαγές είτε στη διακόσμηση, είτε στα έπιπλα του «σπιτιού».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×