Ο ποταμός των Πέντε Χρωμάτων στην Κολομβία

Έμπαινες;

Ωραίος ο Πηνειός, ωραίος κι ο Αλφειός δε λέμε, αλλά τέτοιο πράγμα όπως τον Ποταμό των Πέντε Χρωμάτων στην Κολομβία δεν έχουν ξανασυναντήσει τα ματάκια μας. Μιλάμε για ένα ουράνιο τόξο που τρέχει για χιλιόμετρα φτιάχνοντας ένα απολαυστικό ψηφιδωτό.

Ο Cano Cristales, όπως λέγεται στα Ισπανικά, οφείλει τους εξωπραγματικούς χρωματισμούς του στα πολύχρωμα υδρόβια φυτά που ζούνε στον βυθό του. Έτσι το νερό καθώς κυλάει, καθώς στρίβει, καθώς βουτάει από μικρούς και μεγαλύτερους καταρράκτες δημιουργεί έναν απίστευτο πίνακα που θα ζήλευε κάθε χίπις.

Πραγματικά, όσο κοιτάζουμε το βίντεο και τις φωτογραφίες, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τα Παιδιά των Λουλουδιών από τα 70s. Και το απίστευτο πάρτι που θα έστηναν στην κοίτη του. Τους ημίγυμνους χορούς τους υπό τους ήχους της Janice Joplin, των Cream, του Jimmy Hendrix, των Doors και των Led Zeppelin. Τα γλέντια τους μέχρι τελικής πτώσης.

Γιατί τώρα μεταξύ μας, μη μου πεις πως δεν το σκέφτηκες κι εσύ. Εδώ οι άνθρωποι έβλεπαν χρώματα και τραγουδούσαν εκεί όπου δεν υπήρχαν, καταλαβαίνεις τι χαμούλη θα κάνανε στην Κολομβία με όλη αυτή την πολυχρωμία;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×