Διακοπές στον κοιτώνα του Χάρι Πότερ;

Θα είναι σαν να σε δέχτηκαν στο Χόγκουαρτς αλλά δεν.

Ο μόνος τρόπος που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για να πας μέχρι το Χόγκουαρτς ήταν ο κλασικός που ακολουθούσε και ο Χάρι Πότερ. Έπαιρνε φόρα στο σταθμό του τρένου, έβαζε στόχο τον τοίχο μεταξύ της πλατφόρμας 9 και 10 και πριν καλά-καλά το πάρει πρέφα βρισκόταν στην πλατφόρμα 9 και ¾ και το Χόγκουαρτς Εξπρές.

Από ότι φαίνεται υπάρχει κι άλλη είσοδος για μας τους Μαγκλ – κοινούς θνητούς – χωρίς μαγικά, Βόλντεμορτ και ξόρκια. Η διεύθυνσή του είναι στο Εδιμβούργο και μπορείς να περάσεις εκεί τη νύχτα με 177 ευρώ.

Το εντυπωσιακό κτίριο έχει κατασκευαστεί από άρρωστη φαν των ταινιών του διάσημου μάγου, της Yue Gao και είναι σχεδόν ίδιο με το σχολείο του Ντάμπλντορ. Για να καταλάβεις, δεν έχει απλά δωμάτια αλλά κοιτώνες επενδεδυμένους όπως του Γκρίφιντορ. Το οικοδόμημα μάλιστα κουβαλά μια μεγάλη ιστορία, καθώς εκεί γεννήθηκε η «μητέρα» του Χάρι Πότερ, Τζ.Κ. Ρόουλινγκ.

Αν θες να κλείσεις, θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά καθώς μέχρι τον Ιούνιο του 2019 το Χόγκουαρτς των Μαγκλ, ή απλώς Canongate Luxury Apartment είναι full. Μέχρι τότε, υπομονή κι εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε στο παρακάτω άλμπουμ πώς θα ήταν να διακοπάρεις σαν να είσαι ο Χάρι Πότερ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×