Μπάνγκαλοους-ναυάγια στη μέση της ερήμου

Δες εδώ πραγματάκια που συμβαίνουν κάπου πολύ πιο νότια από εμάς. 

Αν ποτέ θελήσεις να πας προς την ακτή Ναμίμπια της Νοτίου Αφρικής σου βρήκαμε και το κατάλληλο μέρος για να την αράξεις. Μόνο που αν -μία στο εκατομμύριο- στα έχει φέρει έτσι η ρημάδα ζωή κι έχεις βιώσει την εμπειρία ενός ναυαγίου, ενδέχεται να σου ξυπνήσει κακές αναμνήσεις.

Διότι στο Shipwreck Lodge θα βρεις συνολικά οκτώ bungalows τα οποία φέρνουν σε κάτι από διαλυμένες βάρκες. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, τα δωματιάκια έχουν περίεργο σχήμα, ξύλα που πετούν από την πρόσκρουση και άλλα πολλά... στραβά.

Λειτουργούν με αυτόνομη ηλιακή ενέργεια ενώ κατά τη διαμονή σου δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα η βαρεμάρα. Το Shipwreck Lodge βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με tours που διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες στην έρημο.

Και όταν μιλάμε για δραστηριότητες της ερήμου δεν εννοούμε να παίξεις κουβαδάκια στην άμμο, αλλά την εμπειρία του να δεις από κοντά  αφρικανικούς ελέφαντες και λιοντάρια, καθώς και μίνι ξεναγήσεις στα Πήλινα Καστράκια της περιοχής. Και μην ανησυχείς για τη μάσα, στη μέση της μικρής αυτής αποικίας, υπάρχει διαθέσιμο ένα πολυτελές εστιατόριο

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ και σκέψου αν αξίζει να σκάσεις 740 ευρώ τη βραδιά.

.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×