Οι λόγοι που το Euro… τώρα ξεκινά!

Τώρα μάλιστα! Έμεινε η… ποιότητα, αποχώρησαν τα «πυροτεχνήματα». Μπήκαμε στη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όσο και να μην θες να το παραδεχτείς, το καλό τώρα ξεκινά!

Ξέρεις ρε παιδί μου ότι θα δεις μπάλα, χωρίς σεναριακές σκοπιμότητες. Η κάθε ομάδα παίζει για την πάρτη της, γνωρίζοντας ότι το παραμικρό λάθος θα της κοστίσει την παρουσία της στη διοργάνωση. Δεν μπαίνει σε διαδικασία να διαλέξει ματς, όλα από εδώ και πέρα είναι τελικοί!

Άλλο επίπεδο, εντελώς διαφορετικά και τα συναισθήματα που και εσύ νιώθεις. Τόσες μέρες έβλεπες απλά ματσάκια. Ωραία μεν, αλλά… απλά ματσάκια. Δεν είχες στην σπίθα του νοκ- άουτ, το όμορφο άγχος που νιώθεις και εσύ μαζί με τους συμμετέχοντες. Σε εξιτάρει όλο αυτό, το ίδιο και εμάς.

 

Και αν παρόλα αυτά δεν πείστηκες, ιδού ορισμένοι επιπλέον λόγοι που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι η φάση των «16» του Euro… τα σπάει:

  1. Tο μουδιασμένο ξεκίνημα πέρασε. Τώρα ξέρεις καλύτερα τις ομάδες, έχεις διαπιστώσει τα τρωτά και αδύνατα σημεία τους και είναι η φάση που σταματά η ενδεχόμενη συντήρηση δυνάμεων. Φουλ επίθεση!
  2. Ο Ιούνιος σχεδόν έφυγε, τουλάχιστον μια βουτιά έτσι για το «χρέος» την έκανες, άραξε τώρα και απόλαυσέ ποδόσφαιρο!
  3. Αλλά και ακόμα και αν είσαι παραλιάκιας, και από τους θαμώνες που τη βγάζουν με ένα κινητό στο χέρι, σου έχω τη λύση! Betshop app. Τεχνολογία που δεν “βαραίνει” το κινητό, για να παίζεις πανεύκολα και άμεσα…. ακόμα και από την παραλία.
  4. Κάθε αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητές του. Εκτός από τα ντέρμπι, η φάση των «16» του Euro κρύβει και επικίνδυνα ζευγάρια. Μια καλή λύση σε αυτό είναι το Euro Live Center του betshop.gr που παρέχει σημαντικά στατιστικά για τις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση και γενικώς χρήσιμες πληροφορίες που δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να βρεις «διαμαντάκια»!
  5. Η φάση των νοκ- άουτ ανέκαθεν κέντριζε περισσότερο το ενδιαφέρον σου, συγκριτικά με την άνευρη φάση των ομίλων. Λίγα, αλλά καλά ματς, με πλούσιο μενού επιλογών ανά παιχνίδι. Και αν για κάποια ματς, το φαβορί είναι προφανές- άρα πληρώνει λιγότερο- υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά markets που μπορούν να σε «ανεβάσουν».
  6. Αυτό το «να σε ανεβάσουν» κράτησέ το. Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από τους επιλεγμένους αγώνες κάθε ημέρας που βρίσκεις με 0% γκανιότα. Σου άρεσε στη φάση των ομίλων, θα το έχεις μέχρι και το φινάλε του τουρνουά.
  7. Και τι είναι καλύτερο από φουλ αγορές και επιλογές; Ο συνδυασμός με σούπερ προσφορές και ειδικά στα νοκ - άουτ! Όταν η μπάλα «καίει» και το πάθος ξεχειλίζει, έρχονται και οι εκπλήξεις του betshop.gr για να ζήσεις τις μεγάλες κόντρες στο έπακρο.
  8. Σημαντικό εργαλείο για την απρόβλεπτη φάση των «16» θα έχεις ακόμη μία φορά το cashout και το partial cashout, τη νέα υπηρεσία που έφερε το betshop.gr . Ό,τι σε βολεύει. Το παν σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις «συμμάχους».
  9. Εεεε μην ξεχνάμε το βασικό. Νοκ - άουτ. Που σημαίνει, παράταση, πέναλτι… Που σημαίνει ότι νιώθεις πιο έντονα την αγωνία, το άγχος, το πάθος των ομάδων. Η φάση που αναδεικνύει τους ηγέτες και σε πολλές περιπτώσεις, χτίζει τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του μέλλοντος.
  10. Η φάση των νοκ - άουτ έχει ωστόσο μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους ομίλους. Λιγότερα ματς μέσα στη μέρα, άρα περισσότερος χρόνος να προετοιμαστείς για να απολαύσεις τις εναπομείνασες αναμετρήσεις στο απόλυτο. Τι κάνεις όμως στο ενδιάμεσο για να μην βγεις από το… euro mood; Διαλλειματάκι και παιχνίδι στο casino του betshop.gr που και αυτό κινείται σε ρυθμούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Για τις υπηρεσίες 0% γκανιότα, cash out & partial cashout καθώς και τις προσφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η υπηρεσία 0% γκανιότα αφορά την αγορά 1χ2 πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα.

21+ | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ. 210 92 37 777 | Υπέυθυνο παιχνίδι | Ρυθμιστής: MGA. | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×