Το ματς μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας διακόπηκε επειδή έμπαζε νερά η οροφή του γηπέδου

Άμα θέλουν να έρθουν να παίξουν στο ανοιχτό του Τρίτωνα που βγάζει παιχταράδες παντός καιρού.

Όσο εμείς εδώ ζούμε στους ξέφρενους ρυθμούς του Γιάννη και της πορείας της Ελλάδας προς την κατάκτηση ενός ακόμα Eurobasket, στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ζουν το δικό τους αντίστοιχο τουρνουά, αν και σίγουρα σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Εκτός από το ότι η ομάδα των ΗΠΑ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί Dream Team, μάθαμε για τα τεκταινόμενα του τουρνουά χάρη σε μια είδηση βγαλμένη από τα τιμημένα έγκατα των κλειστών της ΕΣΚΑ και των ηρωικών ολυμπιακών προπονητηρίων. 

 

 

Ο αγώνας μεταξύ της ομάδας των ΗΠΑ και της Βενεζουέλας στο Recife της Βραζιλίας στο πλαίσιο του τουρνουά AmeriCup πήγαινε μια χαρά, δηλαδή για τις ΗΠΑ πήγαινε μια χαρά γιατί προηγούνταν με 48-21 ενάντι της Βενεζουέλας, μέχρι που ο αγώνας διακόπηκε για λόγους ανωτέρας βίας. Όχι, δεν έπεσε κάποια φωτοβολίδα από κάποιον ανεγκέφαλο οπαδό, ούτε συνέβη κάποιο άλλο οπαδικό ντροπιαστικό περιστατικό που να θυμίζει Ελλάδα, απλά η οροφή του κλειστού Geraldo Magalhães δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τη βροχή που έπεφτε έξω, με αποτέλεσμα το παρκέ να αρχίσει να θυμίζει Χαμοστέρνας μετά από πεντάλεπτη καλοκαιρινή μπόρα. 

Η FIBA αποφάσισε τη διακοπή του ματς και όρισε να συνεχιστεί την Τρίτη από το σημείο που διακόπηκε σε ένα πιο στεγνό γήπεδο για να συνεχιστεί το κρίσημο για τις ΗΠΑ ματς αφού είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα-σοκ από το Μεξικό στην πρεμιέρα του τουρνουά. Από την πλευρά μας να ελπίζουμε στην ταχύτατη επιδιόρθωση των υδραυλικών του κλειστού στο Recife και να ευχηθούμε να μην έχουν πέσει και οι Βραζιλιάνοι θύματα της κατάρας των Ολυμπιακών Αγώνων όπως εμείς που αφήσαμε τις εγκαταστάσεις να ρημάξουν.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×