10 memes για τον αδικοχαμένο Μπέσνικ Χάσι

Για πάντα στις καρδιές. Των ΑΕΚτζήδων.

Μετά τον αγώνα με τη Ριέκα και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιολιγκ έβγαιναν όλοι κι έλεγαν ότι ο Μπέσνικ Χάσι θα κάνει παπάδες με το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, σε μια γωνιά του ποδοσφαιρικού υπερσύμπαντος καθόταν χαμογελαστός ο Λάζαρος ο Χριστοδουλόπουλος κι έκανε προπόνηση σε φάουλ από μακρινή απόσταση. 

Επιβεβαιώνοντας εκείνους που δεν έβλεπαν τον Κοσοβάρο τεχνικό να κάνει παρέλαση στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Χάσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάπου στον εναέριο χώρο του Ιονίου βλέποντας και ξαναβλέποντας στο κινητό του τις φάσεις από τις εκτός έδρας νίκες σε Βελιγράδι και Ριέκα. Χαμογελάει χαιρέκακα κατηγορώντας από μέσα του την άμπαλη διοίκηση του ΟΣΦΠ που τον έδιωξε κακήν κακώς.

Μέχρι που το YouTube ξεκίνησε να βγάζει από κάτω τα προτεινόμενα βιντεάκια: Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3, Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2. 

Και κάπου εκεί ίσιωσε. Έσκυψε το κεφάλι και συνοφρυώθηκε. «Γαμώ το γιούτιουμπ. Δεν ξέρουν αυτοί. Θα μπω στο Ratpack να ξεσκάσω λίγο», σκέφτηκε ο δόλιος χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει ΚΑΙ σε αυτήν τη διαδικτυακή γωνιά.

ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΜΙΣΤΕΡ:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×