Το Μεξικό EINAI το ποδοσφαιρικό Βιάγκρα

Βγάζουμε το σομπρέρο στους 8 μερακλήδες Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, που έκαναν μίνι προετοιμασία με 30 κοριτσόπουλα.

Για το αν οι αθλητές «πρέπει» ή «δεν πρέπει» να κάνουν σεξ πριν τους αγώνες, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι – και κατευθείαν παίρνω απόσταση από το ρήμα «χυθεί»: άλλοι υποστηρίζουν ότι κάνει «τζιζ» και πρέπει οι παίκτες να μένουν μακριά από τις ερωτικές απολαύσεις για να μην «σέρνονται» στη διάρκεια του αγώνα. Ο μέγας βρωμίλος Γιοακίμ Λεβ για παράδειγμα, είπε «ναι σε ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί» κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αλλά «όχι στο σεξ με τις συζύγους/ συντρόφους». Πιστεύει ότι θα τους πιουν το μεδούλι οι λεγάμενες; Είναι κλασσικός Γερμανός που δεν βάζει τίποτα πάνω από ένα λιτροπότηρο μπύρας; Μόνο αυτός και τα απόκρυφα σημεία του γνωρίζουν, όπως και να έχει οι Γερμανοί θα κάνουν «νηστεία και προσευχή» στη Ρωσία κι ας κυκλοφορούν γύρω τους τα ουρί του Παραδείσου.

Υπάρχουν επίσης αυτοί που λένε ότι αν όλα γίνονται με μέτρο και δεν έχουμε υπερβολές και «μαραθώνιους σεξ», τότε όχι απλά δεν βλάπτει, αλλά κάνει και καλό: το μυαλό ξελαμπικάρει, το σώμα έρχεται στα ίσια του, ο παίκτης έχει άλλη διάθεση, περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και στα καπάκια ξαναπαίρνω απόσταση από τη φράση «αυτό βγαίνει προς τα έξω».

 

Υπάρχει και το Μεξικό

Όλα τα παραπάνω, είναι απλά μια ωραία συζήτηση. Η οποία τελειώνει απότομα, όταν στρέψεις το βλέμμα προς τη μεριά 8 παικτών της Εθνικής του Μεξικό. 8 άνθρωποι που «το κρατάνε αληθινό», 8 μερακλήδες, 8 σύγχρονοι Πρίαποι, 8 λεβέντες πραγματικοί που τα έβαλαν με θεούς και δαίμονες και βγήκαν νικητές. Στο γήπεδο δεν ξέρουμε, στη ζωή όμως σίγουρα. Τι έκαναν οι 8 μικροί θεούληδες, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ; Είπαν να ξεσκάσουν λίγο, να κάνουν ένα μικρό παρτάκι και αμέσως μετά το φιλικό με τη Σκωτία, κλείστηκαν στο ξενοδοχείο με 30 συνοδούς πολυτελείας!

Ποιοι ήταν οι διοργανωτές του λαμπερού αυτού event; Χωρίς να ξέρεις, χωρίς καν να έχεις διαβάσει το καυτό ρεπορτάζ του περιοδικού «TV Notas», το μυαλό πάει κατευθείαν σε μια «μορφή»:


Και ω! τι έκπληξη, ο Τζιοβάνι Nτος Σάντος βεβαίως και είναι στο όμορφο αυτό παρεάκι, παρέα με τον αδελφό του Τζόναθαν. Την οκτάδα συμπληρώνει ο παραλίγο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ Γκιγιέρμο Οτσόα (ο λεγόμενος και «εξαδάκτυλος», δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι γούστα έβγαλε με 12 δάχτυλα συνολικά), ο Μάρκο Φαμπιάν, ο Κάρλος Σαλσίδο, ο Έκτορ Ερέρα, ο Ραούλ Χιμένεθ και ο Χεσούς Γκαγιάρδο. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα συνέβησαν σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές του Μέξικο Σίτι.

 

8 αυτοί. 30 αυτές.

Αν ήταν προπόνηση, θα ήταν ειδικών συνθηκών: να δούμε πώς λειτουργούμε απέναντι σε κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες και πώς μπορούμε να τις «ανοίξουμε». Πώς μπορεί ο ένας επιθετικός να «απασχολήσει» δυο και τρεις αντιπάλους για να μπορέσει να «σκοράρει» ο συμπαίκτης του. Πώς παίρνει «παραμάζωμα» όλη την άμυνα ο χαρισματικός επιθετικός, πώς η άμυνα αναχαιτίζει τις επιθέσεις και «ξαπλώνει» τους αντίπαλους, πώς ο τερματοφύλακας λειτουργεί σαν Κέρβερος και δεν αφήνει τίποτα να περάσει. Ακόμα και στα χτυπήματα φάουλ μπορεί να φανεί χρήσιμη αυτού του είδους η προπόνηση: βάζεις 15 κορίτσια στο τείχος και ψάχνεις να βρεις την «τρύπα» όπου θα περάσει η μπάλα. Σας φαίνεται εύκολο; Άντε δοκιμάστε το και μετά ελάτε να μας πείτε.

Μιλώντας για μερακλήδες ποδοσφαιριστές, για δείτε λίγο την περιπτωσάρα που ακούει στο όνομα Εμενίκε

Αν φοράγαμε καπέλο, θα το βγάζαμε στους 8 Μεξικανούς που έδωσαν άλλο νόημα στη φράση «κάνω προετοιμασία πριν την έναρξη του Μουντιάλ» - τι καπέλο; Σομπρέρο θα βγάζαμε. Οι ευχές και οι προσευχές μας θα είναι με το Μεξικό και είθε να πάει ψηλά, πολύ ψηλά, σαν ποδοσφαιρικό Βιάγκρα ένα πράμα, ώστε να καταρριφθούν όλες οι γελοίες θεωρίες για το «επάρατο σεξ» πριν τους αγώνες και να καθιερώσουν όλοι οι προπονητές μίνι – όργια πριν τα σημαντικά ματς, για να ανεβάζουν το ηθικό των παικτών.

Μοναδικό μελανό σημείο στην ιστορία μας, μοναδική μουτζούρα, σαν προφυλακτικό που τρύπησε και σου βγήκε ξινή η βραδιά, ήταν ο τρόπος που βγήκε στη φόρα το θέμα: κάποιοι παίκτες έκαναν παράπονα για κλοπές προσωπικών τους αντικειμένων στο ξενοδοχείο. Και η διοίκηση του ξενοδοχείου, για να προστατεύσει το όνομα και τη φήμη του, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τους παίκτες να μπαίνουν στη βίλα με τις 30 συνοδούς. α) ρε παιδιά, ήσασταν 8 με 30 κορίτσια, περάσατε καλά, παίξατε μεγάλη μπαλίτσα, δεν βγαίνουμε να κάνουμε θέμα επειδή χάθηκε ένα κινητό από δω ή ένα ρολόι από κει, έλεος κάπου! β) κύριε πανδόχε μου, κάνατε φάουλ. Εντάξει, τα παιδιά έκαναν μια βλακεία κι έκαναν παράπονα για κλοπές. Έπρεπε να τους «δώσετε στεγνά» και να βγάλετε φωτογραφίες στη φόρα δηλαδή; Ο Αρτέμης Ντος Μάτσας είναι ο διευθυντής του ξενοδοχείου; 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×