Η Ντέμι Μουρ δεν έχει κανένα ταμπού στο κρεβάτι

Η πιπεράτη λεπτομέρεια που αποκάλυψε μέσα από το βιβλίο της, μας έκανε να την αγαπήσουμε περισσότερο.

Την δεκαετία του 90 δεν υπήρχε άντρας που θα αρνούνταν μία νύχτα με τη Ντέμι Μουρ. Δικαίως ήταν sex symbol για τον κινηματογράφο και ένα σωρό σχόλια δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά της. Η ηθοποιός μίλησε για όλα μέσα από το βιβλίο της με τίτλο Inside Out, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε και μία πιπεράτη λεπτομέρεια για την εποχή που ήταν ταίρι με τον Άστον Κούτσερ.

 

 

«Ήθελα πολύ να πάει καλά αυτός ο γάμος. Ήμουν διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για να σώσω τη σχέση μας. Να υπερπηδήσω κάθε εμπόδιο. Οπότε, όταν εκείνος μίλησε ανοιχτά για τη φαντασίωσή του, δηλαδή να φέρει ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι μας, δεν του είπα «όχι». Ήθελα να του δείξω πόσο σπουδαία και άνετη θα μπορούσα να γίνω. Ανοίξαμε τη σχέση μας σε δύο συγκεκριμένα άτομα. Ακόμη και σήμερα ξέρω ότι μπορώ να αναζητήσω αυτά τα πρόσωπα, είναι φίλοι μου. Το ένα από αυτά έχει παντρευτεί και έχει παιδί. Ήταν καλοί άνθρωποι, το όλο πράγμα όμως ήταν ένα σφάλμα», γράφει στο βιβλίο της η Ντέμι Μουρ μιλώντας για την σχέση της με τον Κούτσερ.
 

Όπως είναι γνωστό, η σχέση δεν ευδοκίμησε και ο ηθοποιός έχει πλέον την δική του οικογένεια με την Μίλα Κούνις. Και τώρα ας θυμηθούμε τις πιο σέξι στιγμές της Ντέμι Μουρ. 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×