Η ασπρόμαυρη πτυχή της Jennifer Aniston

Η γυμνή φωτογραφία της δημοπρατείται για καλό σκοπό και εμείς νιώθουμε την ανάγκη να χειροκροτήσουμε.

Η Jennifer Aniston βοηθάει με τον δικό της τρόπο όσους προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά το γενικό lockdown λόγω του κορονοϊού. Και το κάνει με έναν καλλιτεχνικό τρόπο, πράγμα που μας κάνει όλους να αναφωνήσουμε ένα δυνατό «μπράβο» και να χειροκροτήσουμε ενθουσιασμένοι για αυτή την υπέροχη από όλες τις απόψεις κίνησή της.

 

 

Η ηθοποιός, λίγο μετά την πρώτη της εμφάνιση στην ίσως καλύτερη sitcom σειρά που έχουμε δει ποτέ, έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε στον φακό του Mark Seilger. Μην αναρωτιέστε σε ποια σειρά αναφερόμαστε, προφανώς και εννοούμε τα Φιλαράκια. H Aniston ήταν μόλις 26 ετών και το φλας της κάμερας που βοήθησε αυτή την εξαιρετική φωτογραφία να εμφανιστεί, έλαμψε το μακρινό πια 1995.

Φιλαράκια: Το πιο δύσκολο κουίζ που έχεις παίξει ποτέ

Η πάντα εντυπωσιακή και γυμνή στην προκειμένη περίπτωση Jennifer Aniston, βρίσκεται σε μία από τις 26 φωτογραφίες που θα δημοπρατηθούν από το Radvocacy και το Christiesinc. Στο άλμπουμ που ακολουθει θα δεις μερικές άλλες λήψεις του Mark Seliger που περιλαμβάνουν διάσημες προσωπικότητες όπως ο Leonardo DiCaprio και τον Kurt Cobain.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×