Η Rihanna το έκανε ξανά

Ποζάρει ως μοντέλο για τη νέα σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και εμείς αποθεώνουμε.

Κάθε φορά που η Rihanna εμφανίζεται στο timeline μας, τότε αυτομάτως γνωρίζουμε πως κάτι καλό θα συμβεί. Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μουσικός δε μας απογοητεύει ποτέ. Το τελευταίο της χτύπημα στο Instagram συνοδεύεται από την κυκλοφορία της νέας συλλογής Savage Signature Script, με τη σειρά εσωρούχων να είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Savage x Fenty

Ξαπλωμένη σ’ ένα κρεβάτι ξενοδοχείου, η star από τα Barbados εμφανίζεται να υπογράφει έναν τεράστιο λογαριασμό, σαν αυτούς που βλέπεις σε πολυτελή εστιατόρια της Μυκόνου και γίνονται viral. Ο λογαριασμός βρίσκεται σε μια ασημένια πιατέλα, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το σετ εσωρούχων από την τελευταία της συλλογή.

Φυσικά τα σχόλια είναι αποθεωτικά. “Αυτή η τελευταία σειρά φωτογραφιών θα σου φέρει άλλο ένα μωρό” σχολίασε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθος ενώ κάποια άλλη σημείωσε: “τώρα πάω να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου”. “Είσαι αληθινή;;;”, “Η πιο καυτή Savage που έγινε ποτέ”. “Μανούλα μου”, ήταν ορισμένα από τα σχόλια με την Rihanna να εμφανίζεται πιο ανανεωμένη και sexy από ποτέ.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×