Ελάτε να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας στην υγειά αυτών των 10 Ελληνίδων!

Μας στιγμάτισαν το 2018, θα τις θυμόμαστε ΚΑΙ το 2019.

Ας υποθέσουμε ότι μάς δίνουν ένα ποτήρι ουίσκι, γεμισμένο με ακρίβεια, αυστηρά μέχρι 10 γουλιές -με δοσομετρητή παρακαλώ- και μας ζητούν να θυσιάσουμε κάθε μία από αυτές για μία γυναίκα του 2018 που μας στιγμάτισε.

Δεν θα πούμε «άσπρο πάτο», δεν θα κατεβάσουμε το ποτήρι μονορούφι. Θα κοιτάξουμε να το απολαύσουμε. Θα το ζήσουμε σαν ιεροτελεστία. Θα πιούμε την κάθε γουλιά αργά, σχολαστικά, αφήνοντάς τη για λίγο στον ουρανίσκο, να τον κάψει.      

Κάθε γουλιά, αφιερωμένη σε κάθε μία από αυτές τις γυναίκες. Αυτές που έλαμψαν το 2018, που μας τράβηξαν την προσοχή με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, θετικά ή αρνητικά, όλες όμως με την ξεχωριστή τους γοητεία.

Επιλέξαμε 10, υψώνουμε τα ποτήρια μας, τα τσουγκρίζουμε και πίνουμε από μία γουλιά για την κάθε μία χωριστά: 

 

1. Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Άλλοι την ήξεραν από πριν. Εμείς τη γνωρίσαμε στο Next Top Model. Και να μας συμπαθάτε κυρία Καγιά, αλλά σας έφαγε λάχανο η πιτσιρίκα, που μόνο πιτσιρίκα δεν είναι αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με την ίδια τα έχει κάνει όλα. Μπορεί να είναι σε όλα όχι, περισσότερο κι απ' το ΚΚΕ, αλλά με την τσαχπινιά της δημιούργησε περισσότερο διάθεση για πείραγμα με ολίγον τρολάρισμα, παρά κακοπροαίρετη κριτική και δηλητηριώδη σχόλια. Δεν έβγαζε επιτηδευμένο αυταρχισμό ως είθισται στους περισσότερους  τηλεοπτικούς διαγωνισμούς, ενώ υπήρχαν και φορές που κέρδισε τη συμπάθειά μας, ερχόμενη ακόμα και σε ρήξη με τους άλλους κριτές προκειμένου να υπερασπιστεί διαγωνιζόμενες. Ακόμα περισσότερο, όμως, την κέρδισε με τις φωτογραφίες της.

Όπως αυτές:

 

 

2. Δήμητρα Αλεξανδράκη

Φυντάνι του Next Top Model και δαύτη, με μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία τη φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire. Την ξαναθυμηθήκαμε φέτος μέσω του Nomads, το οποίο και ομόρφυνε κάπως από την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ έχει κάνει αρκετές geust εμφανίσεις στην τηλεόραση και διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube. Αν και είναι από τα κορίτσια που δεν χρειάζεσαι πολλούς λόγους για να τη χαζέψεις στο Instagram.

Ιδού μερικοί τέτοιοι:

 

 

 3. Ιωάννα Μπέλλα

Άλλο ένα κορίτσι βγαλμένο από τα σπλάχνα του GNTM, το οποίο τελικά έχει αποδειχτεί κάτι σαν τσικό να το πούμε (;), Ακαδημία να το πούμε (;), ΑΕΠ μοντέλων καλύτερα; Και αν όχι μια γουλιά για τη Star Ελλάς του 2018, τότε για ποια ρε παιδιά; Έγινε αιτία διχασμού με το συμπαντικό και αιώνιο ερώτημα «και ποια δεν έχει φάει ένα χαστούκι», για την οποία ίσως έφαγε παραπάνω λάσπη απ' ό,τι έπρεπε κι απ' ότι αξίζει σε ένα κορίτσι που έχει προσπαθήσει αρκετά και είναι περιζήτητη στον χώρο της μόδας.

Άλλωστε, όταν πατήσεις το κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες, όλα τα άλλα είναι απλά σάλιο για κατανάλωση:

 

 

 4. Έλενα Κρεμλίδου

Καλή φίλη και συχνή guest των Wixers, όπου και εμφανίζεται τακτικά, αγαπημένο κορίτσι των Μύστηδων του Τσίλι Καφενείου που κάνουν επίκληση στο όνομά της τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, έτσι για το καλό, και πρόσφατα πρώτη μούρη στο εξώφυλλο του θρυλικού Playboy που επανήλθε, με τη γυμνή της φωτογράφιση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;  

Άντε και μερικές φωτογραφίες για να φρεσκάρει τη μνήμη του:

 

 

 5. Κλέλια Ανδριολάτου

Και τηλεόραση να μην έχεις σπίτι σου, κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου. Από το «Μπρούσκο» μέχρι τη συμμετοχή της σε πρωινές εκπομπές του κουτιού. Ηθοποιός, χορεύτρια, έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όλο αυτό το πακέτο, το πλαισιώνει με ένα πανέμορφο περιτύλιγμα, την εξωτερική εμφάνιση, αφού είναι μία από τις πιο γλυκές υπάρξεις εκεί έξω.
Υ.Γ: Δεν μας απασχολεί αν είναι με κάποιον αυτή την περίοδο.

Να πέσουν οι φωτό:

 

 

 

6. Νικολέττα Ράλλη

Εδώ, τα πολλά λόγια είναι μάλλον αχρείαστα και σίγουρα φτωχά μπροστά στις φωτογραφίες της. Διαχρονικό πια κορίτσι, φροντίζει να είναι πάντα μέσα στην επικαιρότητα, με κάποιο δικό της μαεστρικό τρόπο, ή καμιά φορά και με άλλων, αφού φέτος μάς τη στενοχώρησαν όταν επιτήδειοι δημοσίευσαν κάτι περίεργες φωτό από τις οποίες και κρατάμε απόσταση που θα έλεγε κι ο Βαϊμάκης, ωστόσο δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο για τον Κώστα τον Χρήστου, που φέτος της έστειλε μέχρι και ερωτική επιστολή τρομάρα του. 

 

 

 7. Ζόζεφιν Βέντελ

 Δεν έχουμε καταλήξει αν είναι Ζόζεφιν ή Ζοζεφίν, όπως επίσης δεν έχουμε κατασταλάξει στην πιο αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα και της καριέρας πυ ονειρεύεται ιδιότητά της. Είναι influencer; Είναι τραγουδίστρια; Είναι από τη Γερμανία; Από την Ελλάδα; Από τον Λίβανο; Είναι λίγο απ' όλα; Είναι μια ανάφτρα που φροντίζει να μας κρατά ενεργούς στο προφίλ της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Ιδού η απόδειξη: 

 

8.  Άννα Μαρία Βέλλη

Από τα κορίτσια που όλοι ονειρευόμαστε ότι μία μέρα θα παντρευτούμε, αφού πρώτα πιάσουμε το τζόκερ. Κουκλάρα, σωματάρα, θερμή γυναίκα, με τσαχπινιά, αλλά και χιούμορ. Από το δικό της κανάλι στο youtube βρέθηκε στο τραπέζι του Περρή και της Νέγκα, φλέρταρε με δική της εκπομπή και παραμένει ραδιοφωνικός παραγωγός. Έξυπνη, γλυκιά, με περίεργο και καυστικό ορισμένες φορές χιούμορ, βάζουμε στοίχημα ότι δεν έχει πρόβλημα να ρευτεί μετά το φαγητό, ούτε και να πει όχι σε άλλες αντρικές συνήθειες, γι' αυτό και είναι η γυναίκα που κάθε άντρας θα ήθελε δίπλα του.

Και να διαφωνείς, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε αναγκάσουν να συμφωνήσεις: 

 

 9. Έλενα Χριστοπούλου 

Επιστρέφουμε στο Next Top Model που μάς στιγμάτισε από μόνο του το 2018, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μητέρα όλων των κοριτσιών, στη μητέρα όλων μας, στην milf των milf, Έλενα Χριστοπούλου. Η booker, όπως αποκαλείται, των μοντέλων, είχε τον ρόλο της αυστηρής επιτηρήτριας-συμβούλου, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι ως άνθρωπος, αν κάποιος καθίσει και ασχοληθεί σοβαρά με την πορεία και τα στοιχεία του χαρακτήρα της. Κάποιοι λένε ότι είναι απλώς μία μεγαλύτερη Βίκυ Καγιά. Εμείς πάλι λέμε, ότι η θερμοκρασία ανάμεσα σε Διόνυσο και Γλυφάδα απέχει τουλάχιστον 15 βαθμούς σε οποιαδήποτε κλίμακα. 

Παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί: 

 

 10. Νατάσα Εξηνταβελώνη

Νομίζαμε ότι δεν είναι και τόσο ωραία, επειδή την κρίναμε από τη βιτρίνα των βίντεο, την οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει θρύψαλα, να θυσιάσει και να τσαλακώσει, στο βωμό της τέχνης της, του χιούμορ και ενός διαφορετικού από τα τετριμμένα κόνσεπτ, που ύψωσε ψηλά την ταμπέλα του γυναικείου σαρκασμού ή και αυτοσαρκασμού, αν το δεις πιο βαθιά το θέμα. Με τα κλιπάκια της έφτιαξε μία ιδιαίτερη περσόνα, που σε κάποιους προκάλεσε γέλιο, σε άλλους όχι, σίγουρα όμως η προσπάθειά της να το τολμήσει δεν έπεσε στον Καιάδα των αμέτρητων αποτυχημένων youtubers. Όπως σίγουρο είναι ότι μακριά από αυτά τα κλιπ, είναι μία πολύ γοητευτική γυναίκα.

Δες και θα καταλάβεις: 

  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×