Το λάδι για το μούσι σου είναι πιο αναγκαίο από εκείνο για το μαύρισμα

Βάλε ένα τέλος σε ξηροδερμία και δυσοσμία.

Το μόνο που σε σώζει το καλοκαίρι είναι το αντιηλιακό σου, με το μούσι σου όμως τι πρέπει να γίνει; Πως θα καταφέρεις να το φέρεις εκεί που θέλεις; Πως θα μπορέσεις επιτέλους να το κάνεις όπως θέλεις; Σίγουρα τα μούσια στο άντρα δεν είναι ότι πιο εύκολο κι αν μακρύνει τότε πρέπει να το πάρεις απόφαση να το περιποιηθείς γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα.

Πώς θα αντιμετωπίσεις την ξηροδερμία στο μούσι σου

 
 

Το να πάρεις την απόφαση να μεγαλώσεις γενειάδα, αποτελεί μόλις ένα πολύ μικρό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Υπάρχει πολύς δρόμος από το 'θέλω να μεγαλώσω γενειάδα' έως το 'κατάφερα να αποκτήσω μια όμορφη, μεγάλη γενειάδα'. “Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι η επαρκής και τακτική ενυδάτωση. Μια υγιής γενειάδα είναι μια ενυδατωμένη γενειάδα. Εάν η δικιά σου είναι ξηρή και γεμάτη νιφάδες, θα σε κάνει να εύχεσαι να είχες ένα μεγάλο κασκόλ για να την κρύψεις.

 

 
 

Πολλοί είναι αυτοί που βιάζονται και αγοράζουν πρώτα βάλσαμο για γένια. Πιστεύουν ότι η προστασία των τριχών είναι πρωταρχικής σημασίας. Ωστόσο, η αλήθεια διαφέρει. Σ' αυτή τη φάση, το σημαντικότερο είναι να χρησιμοποιείς λάδι για γένια καθώς προσφέρει εις βάθος ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από φαγούρα, κοκκινίλες, και ερεθισμούς.

Το βάλσαμο γενειάδας είναι για τις τρίχες, ενώ το λάδι για γένια προστατεύει πρωτίστως την επιδερμίδα.

 

 
 

Το βάλσαμο γενειάδας είναι εξίσου σημαντικό επειδή είναι πιο παχύρευστο και θρέφει αποτελεσματικά τις τρίχες.

Η βέλτιστη ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει εφαρμογή λαδιού για γένια κάθε πρωί και ξέπλυμα της γενειάδας με ζεστό νερό πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ. Το λάδι διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και μπορείς να το ξεβγάλεις εύκολα με ζεστό νερό όταν είναι να πέσεις για ύπνο. Εάν οι τρίχες σου είναι ξηρές και χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς και βάλσαμο γενειάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×