Τα γυαλιά του Top Gun: Maverick σε ετοιμάζουν για μεγάλες πτήσεις

Η ταινία που έβαλε φωτιά στο Box office τώρα σου δίνει φινέτσα και στυλ.

Αν θέλεις κι εσύ να χορεύεις στην άμμο ξέγνοιαστος σαν τον Mike Teller στην διάσημη σκηνή του Top Gun τότε σίγουρα πρέπει να έχει τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου για να συμπληρωθεί το καρέ.

Το Top Gun: Maverick έσπασε κάθε ρεκόρ στo box office φέτος κι εμείς παίρνουμε κάποια από τα στοιχεία και τα αξεσουάρ της ταινίας για το δικό μας στυλ. Ένα από αυτά είναι τα γυαλιά του Mike Teller.

Το «Top Gun: Maverick» θύμισε με σεβασμό τον προκάτοχό του

Όσοι είδαν την νέα ταινία έμειναν ικανοποιημένοι και μάλιστα κάποιοι είπαν πως είναι καλύτερη από την πρώτη. Ίσως αυτό ακούγεται υπερβολικό αλλά όμως Tom Cruise είναι αυτός, κάτι ξέρει.

 

 
 

Φυσικά χωρίς τα Ray-Ban aviator ο Maverick aka Lt. Pete Mitchell δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες των 80s. Τώρα όμως ο Mike Teller κλέβει την παράσταση με τον χορό του στο Top Gun: Maverick.  

 

 
 

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η εικόνα του Cruise με τα συγκεκριμένα γυαλιά τα έκαναν μόδα, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να τα επιλέγουν. Συν το ότι πηγαίνουν σε όλους. Από την άλλη ο Mike Teller μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια τα γυαλιά του Tom Cruise.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×